Eco-Plus: - duza de aer – otelit - duza abraziva – otelit - duza abraziva – carburi sinterizate SandMaster Junior și Junior Plus SandMaster: - duza abraziva – carburi sinterizate (diametru: 3, 4 sau 5 mm) - duza abraziva – carbura de bor (diametru: 3, 4 sau 5 mm) SandMaster Plus și Pro SandMaster: - duza abraziva – carbura de [...]

Perii sablare pentru Eco-Plus si seria SandMaster fără praf de sablare. Fotografii ale produselor:

0,25 grosime folie sablare. Datorita grosimii sale, aceasta este folosită pentru sablarea sticlei sau pentru sablarea delicată în piatră ca o folie de acoperirire. Culoare: verde Dimensiuni rola: 0,61 x 25,0 m Fotografii ale produsului:

Categoria: Accesorii, Folie sablare

Folie sablare în piatră cu grosimea de 0,35. Caracteristici: flexibilitate ridicata si usor de taiat. Culoare: bej Dimensiuni rola: 0,61 x 25 m. Fotografii ale produsului:

Categoria: Accesorii, Folie sablare

Acesta este folia cea mai raspandita pentru sablarea în piatră. Caracteristica importanta este plasticitatea care asigură un confort ridicat și eficiență a muncii. Acest produs are parametri ridicati de durabilitate, care permit sablare profundă. Are un strat de adeziv excelent. Culoare: gri. Dimensiuni rola: 0,61 x 25 m. Fotografii ale produsului:

Categoria: Accesorii, Folie sablare

Folie de de sablare în piatră pentru o sablare rapida si profunda. Acesta are un strat adeziv excelent și are o rezistență ridicată la temperaturi scăzute. Culoare: verde inchis. Dimensiuni rola: 0,61 x 20 m. Fotografii ale produsului:

Categoria: Accesorii, Folie sablare

Grosime folie de 0,55 mm pentru sablare extrem de profundă. Produs de calitate înaltă calitate, parametrii de durabilitate ridicati fata de alte folii. Culoare: neagra Dimensiuni rola: 0,61 x 20 m. Fotografii ale produsului:

Categoria: Accesorii, Folie sablare

Utilizare pe suprafete plane. Nu are nevoie de clatire. 0,31 x 7,5 m. Fotografii ale produsului:

Film flexibil cu strat de adeziv, pentru utilizare la forme neregulate. Dimensiuni rola: 0,66 x 3,0 m. Fotografii ale produsului:

Filmul cel mai recomandat pentru fototehnologii cu strat de adeziv. Utilizare pe suprafete plane. Nu are nevoie de clatire. A4 Fotografii ale produsului:

Carucior heavy cu capacitate de încărcare de până la 600 de kilograme. Avantajul cel mai mare consta in structura de otel foarte solida cu masă rotativă. Roțile de cauciuc protejează împotriva vibrațiilor. Două roți pot fi blocate. Datorită unui șurub solid, masa permite o reglare fina a înălțimii. Masa poate fi blocata la orice inaltime. Fotografii ale produsului:

Categoria: Accesorii, Carucioare

Aparate de tăiat pentru mașini de frezat manual Tytan. Utilizarea unor senzori rotativi impiedica deteriorarea formei de dala. Durabilitatea acestor lame se află la aproximativ 300 de metri de funcționare. Fotografii ale produsului:

Categoria: Accesorii, Lame, cutite