Mașinile cu jet de presiune sunt mașini concepute pentru îndepărtarea poluării de pe orice fel de suprafata. În funcție de nevoi, diferite granulații de corindon, nisip, zgură, alice din cupru, etc. pot fi folosite ca abraziv.

Mașini cu jet sunt ideale pentru companiile de renovare, precum și pentru prelucrarea metalelor. Folosirea acestor masini nu distrug suprafata de sablat.
Modele CL 25 și CL 40, din cauza capacității reduse ale rezervoarelor sub presiune, sunt perfecte ca dispozitive de purtat in mana, mai degrabă decât dispozitivele utilizate pe scară industrială. Echipament standard la modelele CL25 CL și 40:
- furtun de pulverizare (5 metri liniari)
- duza de sablare (wireless 4 – 10 mm)
- membrana de utilizare supapă
- directie pneumatica

Modelele CL 100 și CL 200  sunt masini profesionale de sablare echipate cu elementele rezistente, ideale pentru a lucra la o scară industrială. Echipamentul standard al acestor modele:
- furtun de pulverizare (5 metri liniari)
- duza de sablare (wireless 6 mm sau 12 mm)
- valva abraziva Micro
- supapa de control: Combo

La cererea clientului, este posibila schimbarea echipamentului de mașini de sablare într-una mai bună, în funcție de nevoi. Prețul mașinii de sablare nu include abrazive, furtunuri la compresor și echipament de protecție.

Avantaje:
- structura simplă
- eficienta
- ușor de transportat

Fotografii ale produsului: