Ferăstrăului este utilizat  pentru tăierea elementelor de piatră. Principiul de funcționare se bazează pe mișcarea automată și viteza  controlată de invertor. D2000 va fi util mai ales pentru companiile mici, care se ocupă cu prelucrarea materialului direct de pe teren.

Mișcarea transversală a intregului suport cu ferăstrăul are loc pe slide-uri, iar materialul este fix. În acest fel putem obține precizie, fara ca piatra sa fie in miscare. Slide-uri moderne, cilindrice, asigura libera circulație precisă. O pompă specială scufundat  este responsabila pentru circuitul de răcire cu apa. Se creaza un circuit închis de apă și pentru a lucrul în locurile unde nu exista apa curenta. Purificarea repetată a apei si reutilizarea acesteia este foarte economica, cat și ecologic. Posibilitatea de demontare a picioarelor face ca transportul mașinii sa fie usurat.

250-300 mm diametru diamant este acționat de un motor in 3 faze de 3kW. Masina de taiat are un suport rabatabil și este capabila de taieri la 45 de grade. Mașina poate fi echipata cu alimentatoare role largi, fiind usurat modul de lucru. Structura mașinii de tăiere este compacta, elementele ei sunt realizate din otel rezistent la acizi, protejate prin zincare.

Specificații tehnice:
- lungimea de lucru tăiat 2000 mm
- diametrul sculei de tăiere 300 mm
- max. adâncime de tăiere de 110 mm
- putere motor principal 3 kW
- sprijini înclinare de până la 45 °
- reglarea verticala a suportului – manual
- dimensiunile aparatului 900 x 2500 x 1500 mm
- greutate 250 kg

Avantaje:
- suportul de miscare automat controlata de inverter
- măsurare precisă pentru stabilirea lățimii de tăiere
- ecologică – are o pompa de apa cu un circuit închis
- picioarele mașinii pot fi demontate

Echipament optional:
- masa fără role
- masa cu role

Fotografii ale produsului: