Polizorul profil este o mașină care lustruieste suprafetele perpendiculare (margini) de lespezi de piatra – granit și marmură. Masina poate produce forme de un sfert, jumatate cerc etc. pe plăci de 2-13 cm grosime, folosind freze de diamantate plate și pietre lustruire.

Aceasta masina are o structura stabila de otel  protejata printr-o bandă anticoroziva. În plus, toate elementele care au contact cu apa sunt galvanizate. Masa de lucru este acoperita cu cauciuc și este echipat cu servomotoare pneumatice, care blocheaza materialul lustruit sau albit. Panoul de control este format din elemente produse de către Moeler, ABB, LG, Schneider Electric, iar activitatea aparatului este complet automata. De asemenea lucrul in mod manual este posibil.

Specificații tehnice:
- putere 5,5 kW
- motor de transport 1,2 kW
- zona de lucru 4000 x 1000 mm
- presiunea aerului 3-8 bar
- controlul vitezei de invertor
- alimentare 400V / 50 Hz
- dimensiunea mașinii 4250 x 1250 x 2100 mm
- greutatea mașinii 1800 kg

Avantaje:
- structura de oțel stabilă protejată printr-o bandă anticoroziva. Toate elementele care au un contact cu apa sunt galvanizate
- panoul de control este format din elemente produse de către producătorii Moeler, ABB, LG, Schneider Electric, iar activitatea aparatului este complet automat. De asemenea lucrul in mod manual este posibil.
- 4000 x 1000 mm, masa de lucru este acoperit cu cauciuc și este echipat cu servomotoare pneumatice, care blocheaza materiale lustruite sau albite pe masa de lucru
- motor transport de 1,2 kW asigură miscare orizontal cu viteza reglabila controlată de invertor
- unitate specială cu două viteze de motor cu clemă pneumatica, cu o putere standard de 1,5 kW / 1,8 care asigură mișcarea de rotație cu viteza de 1400/2820 rpm
- poziționare și rotația sunt controlate prin intermediul unor motoare cu 0,37 kW,  de reglementare cu citirea de pe tabloul de bord.
- masina functioneaza cu instrumente care sunt disponibile pe piață (diametru: 100 sau 130 mm, cu conexiuni de tip CELMA)

Fotografii ale produsului: